Marianne Mulder-Staaijen

Inmiddels ruim 4 jaar ervaring in de raad. In november 2017 ben ik, Marianne Mulder- Staaijen, gestart als fractie-assistent van VVD Geldrop-Mierlo. Voor mij was dit een mooie aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, waar ik als vierde op de kandidatenlijst toen het laatste plekje voor de VVD in de raad heb weten te bemachtigen. Inmiddels ben ik opgeschoven tot de 2de plek en ben ik vice-fractievoorzitter.

Ik woon nu 11,5 jaar met veel plezier in Mierlo, met mijn man Tim en mijn drie kinderen Anne-Sophie (14), Harold (13) en Berend (bijna 7). Tijdens de verbouwing van onze eerste woning in Mierlo hingen de verkiezingsposters voor de VVD al achter het raam, tegenover de posters van DPM en D66 bij de overburen.

In mijn professionele leven ben ik werkzaam geweest bij de sociale woningbouw, heb ik een bedrijf gerund in de makelaardij, hypotheken en assurantiën en heb ik als Financieel Professional verschillende opdrachten uitgevoerd in de financiële sector.

Ik ben al 19 jaar actief lid van de VVD, waar ik me tot 2018 vooral heb bemoeid met algemene bestuurszaken, financiën en de verschillende campagnes. Een mooie en leerzame periode waarin ik een interessant netwerk op heb kunnen bouwen. Een netwerk dat ik ook graag voor de inwoners van Geldrop-Mierlo wil laten werken. Dat vind ik ook het mooie van een lidmaatschap van een landelijke partij. Je bent lokaal in je eigen gemeente actief, maar je hebt korte lijntjes naar de Provincie en Den Haag.

Als raadslid zet ik me in voor onderwijs, duurzaamheid en ruimtelijke ontwikkelingen in de breedste zin van het woord.

Voor mij is de VVD een hele bewuste keuze geweest. Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Verdraagzaamheid, Sociale rechtvaardigheid èn Gelijkwaardigheid zijn de liberale grondbeginselen van waaruit ik van nature graag handel.

Ik kijk uit naar 4 nieuwe constructieve jaren!