Gelukkig 2019 Gewenst!!

Wij willen iedereen van onze mooie gemeente een gelukkig, gezond en spetterend 2019 wensen.

De VVD heeft u extra hard nodig met 4 verkiezingen in 2019, en daarbij kunnen we het niet zonder onze achterban en onze kiezers het doen. Zo gaat VVD Geldrop-Mierlo haar campagne "BakkieDoen" de komende periode herhaaldelijk organiseren. Bekendheid van onze VVD is en blijft belangrijk. Misschien heeft u ons al gezien bij de schaatsbaan in Geldrop, waar wij op 22 december oliebollen hebben uitgedeeld?

Op donderdag 21 februari a.s. gaat de VVD Geldrop-Mierlo een groot en breed energiedebat organiseren met auteur Marco Vischer, schrijver van het boek "de energietransitie" oktober 2018. Het debat wordt gehouden  in de aula van het Strabrecht College. Dit gaat in samenwerking met vele partijen, energiespecialisten uit de Statenfracties, politieke partijen uit onze gemeente, leerlingen van het Strabrecht College, TU-Eindhoven en Brainport. Ook het ED gaat hieraan vooraf aandacht besteden.

Ook in onze eigen gemeente zitten we niet stil. Met een fractie van 4 raadsleden, een record voor de VVD in Geldrop-Mierlo, laten we ons liberale geluid zeker horen. We doen ons best om het beleid dat door het college wordt voorgesteld vanuit onze invalshoek positief kritisch te bekijken. Maar ook kunt u van ons eigen voorstellen verwachten. In 2018 bijvoorbeeld de ingevoerde kroonringen, de zichtbaarheid van openbare toiletten en een tweede luisterzuil in de Liberation Route die binnenkort zal worden geplaatst. Wij hebben kritisch gereageerd op de niet sluitende begroting en houden financieel een vinger aan de pols.

Wilt u ook meepraten met onze fractie? Wij hebben nog ruimte voor burgercommissieleden. Zij denken actief mee en nemen ook deel aan de commissievergaderingen van de gemeenteraad. Het is een mooie manier om kennis te maken met lokale politiek maar ook om een steentje bij te dragen in Geldrop-Mierlo.

Kortom: volop werk voor het verkiezingsjaar. Laten we er een mooi jaar van maken!

Hartelijke groet,
Monica Leenders, fractievoorzitter VVD Geldrop-Mierlo
Ans Stoffelen, voorzitter VVD Geldrop-Mierlo