Uitnodiging: Campagne Aftrap met Mark Rutte

Op 28 februari laten we in Breda zien wat de kracht van Brabant betekent. Daarvoor stellen we ons sterkste team op. Naast Melanie Schulz, Jeanine Hennis en Sander Dekker die het ochtendprogramma passend invullen, geeft ook minister president Mark Rutte acte de presence.

Programma
Graag nodigen we je uit om deze aftrap kracht bij te zetten. Uiteraard zijn je familie, vrienden en kennissen van harte welkom. Je bent vanaf 12.30 uur van harte welkom op de Grote Markt in Breda. Om 12.50 uur zal de campagneleider het programma van de dag doornemen. Om 13.00 uur verwelkomen we premier Rutte.

Magazine KRACHT
Mark Rutte krijgt het eerste exemplaar van het magazine KRACHT van de Brabantse VVD. Na een korte speech van de premier presenteren Bert Pauli en Mark Rutte gezamenlijk een campagnefilm in de walk-in cinema. En uiteraard is er ook aan de kleine liberaaltjes gedacht. Zij kunnen zich met volle kracht uitleven op het springkussen

Borrel
Kortom, het belooft een fantastische dag te worden. Laat zien dat je achter ons staat, trek je VVD-jas aan en wij zorgen voor voldoende promotiemateriaal en gezelligheid. Wat dat laatste betreft: volgens goed liberaal gebruik sluiten we af met een informele borrel om 17.30 uur. Voor meer informatie over het programma en andere zaken kijk je op www.brabantsevvd.nl en natuurlijk op Facebook!

Locatie
Dit alles vindt plaats op de Grote Markt in Breda dat 28 februari oranje-blauw kleurt en onze partij op volle kracht profileert! De campagnelocatie is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer en in het centrum van Breda zijn diverse parkeermogelijkheden.